GASTRONOMSKI MENADŽMENT.
OVDE SE MOŽETE INFORMISATI O ODRADJENIM SEMINARSKIM RADOVIMA , KOLOKVIJUMIMA , VEŽBAMA , DOLASCIMA KAO I DODELJENE TEME ZA ISTE.
PREDMETNI PROFESOR DR DRAGAN TEŠANOVIĆ
PRIMER KAKO DA REZERVIŠETE TEME ZA ( VEŽBE I SEMINARSKI RAD ) MOŽETE POGLEDATI U OPCIJI KONTAKT
MOŽETE POČETI DA REZERVIŠETE I RADITE ANALIZU ZA VAŠ JELOVNIK
( u opciji kontakt u tekstu poruke napisati naziv predmeta i redni broj i naziv jelovnika)
MOŽEZE POČETI DA REZERVIŠETE I RADITE SEMINARSKI RAD
( u opciji kontakt u tekstu poruke napisati naziv predmeta i redni broj i samo naznačiti SEMINARSKI a mi ćemo vam automatski poslati temu na kraju dana )
EVIDENCIJA NA SAJTU BIĆE AŽURIRANA ( DOPUNJENA ) SVAKOG PONEDELJKA
ZAPAMTITE VAŠ REDNI BROJ ON SLUŽI KAKO BI VAS LAKŠE PRONAŠLI U EVIDENCIJI
INFO ( bitno)
O PREDISPITNIM OBAVEZAMA POGLEDATI OVDE
PREDMETNI PROFESOR DR DRAGAN TEŠANOVIĆ
PRIMER KAKO DA REZERVIŠETE TEME ZA ( VEŽBE I SEMINARSKI RAD ) MOŽETE POGLEDATI U OPCIJI KONTAKT
MOŽETE POČETI DA REZERVIŠETE I RADITE ANALIZU ZA VAŠ JELOVNIK
( u opciji kontakt u tekstu poruke napisati naziv predmeta i redni broj i naziv jelovnika)
MOŽEZE POČETI DA REZERVIŠETE I RADITE SEMINARSKI RAD
( u opciji kontakt u tekstu poruke napisati naziv predmeta i redni broj i samo naznačiti SEMINARSKI a mi ćemo vam automatski poslati temu na kraju dana )
EVIDENCIJA NA SAJTU BIĆE AŽURIRANA ( DOPUNJENA ) SVAKOG PONEDELJKA
ZAPAMTITE VAŠ REDNI BROJ ON SLUŽI KAKO BI VAS LAKŠE PRONAŠLI U EVIDENCIJI
INFO ( bitno)
O PREDISPITNIM OBAVEZAMA POGLEDATI OVDE